Algemene voorwaarden

 

Bij het boeken van een fotoshoot bij Photo Art Zeeland gaat men automatisch akkoord met hieronderstaande  Algemene voorwaarden. 

 

Algemene voorwaarden 

Gegevens fotograaf:

Photo Art Zeeland 

KVK nummer: 84252383

Website: www.photoartzeeland.nl 

 

De boeking is pas definitief als de aanbetaling van 50 euro is ontvangen.

 

Bij slecht weer: regen, bewolkte lucht, windkracht 7+, etc behoudt Photo Art Zeeland het recht om de fotoshoot op een andere dag, die ook geschikt is voor de klant, in te plannen.

 

Wanneer de fotoshoot zonder legitieme redenen (ziekte, ongeval) wordt afgezegd door de klant, behoudt Photo Art Zeeland zich het recht om de aanbetaling te houden.

 

Het is niet toegestaan om tijdens de fotoshoot eigen video opnames of foto's te maken met fotocamera, mobiele telefoon, etc.

 

De digitale fotobestanden worden geleverd binnen 7 dagen na de volledige betaling, in JPEG formaat zonder logo en watermerk, via We Transfer of e-mail. De RAW bestanden worden nooit aan de klant gegeven, getoond en zijn ook niet te koop. De We Transfer link is 7 dagen geldig. Binnen deze 7 dagen moeten de fotobestanden door de klant opgeslagen worden. Het risico voor het niet goed of niet tijdig opslaan van de fotobestanden ligt bij de klant. Het risico van het kwijtraken van de digitale fotobestanden door de klant ligt bij de klant.

 

De betaling moet binnen 7 dagen geschieden na de factuurdatum op het bankrekening nummer van Photo Art Zeeland.

 

Het auteursrecht van de foto's ligt te allen tijde bij Photo Art Zeeland. U koopt digitale fotobestanden, niet de rechten op de foto's. 

 

De geleverde digitale fotobestanden zijn alleen voor privé gebruik. De foto's mogen niet gebruikt worden door de klant voor commerciële doeleinden of gepubliceerd worden in kranten, brochures, magazines, etc. zonder voorafgaande schriftelijke toestemming hiervoor van Photo Art Zeeland. 

 

De klant geeft Photo Art Zeeland toestemming om de foto's te gebruiken op Internet, drukwerken, etc. voor commerciële en promotie doeleinden. De klant krijgt hiervoor geen vergoeding. Als de klant uitdrukkelijk niet wil dat de foto's voor de hierboven vermelde doeleinden gebruikt worden moet de klant dat schriftelijk per e-mail kenbaar maken, nog voor het boeken van de fotoshoot of ten laatste binnen 7 dagen na de fotoshoot.

 

Het is niet toegestaan om de fotobestanden, geleverd door Photo Art Zeeland, te editen, de uitsnede te veranderen of een filter erop te zetten.

 

Bij de plaatsing van de foto's, gemaakt door Photo Art Zeeland, op sociale media (Instagram, Facebook, Twitter etc.) moet de naam 'Photo Art Zeeland' vermeld staan in de beschrijving en getagd worden op de foto @photoartzeeland (Paardenfotografie) of @iland_photo (Action Sports fotografie)

 

Het is niet toegestaan voor de klant om de foto's van Photo Art Zeeland naar fotowedstrijden op te sturen.

 

Photo Art Zeeland kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade als gevolg van de inhoud en/of beeldmateriaal die wordt gebruikt op de site www.photoartzeeland.nl

 

Photo Art Zeeland kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade tijdens de fotoshoot aan jezelf of derden, van welke aard dan ook (materiële, immateriële, etc.). De klant is zelf verantwoordelijk voor zijn persoonlijke bezittingen tijdens de fotoshoot.

 

Deelname aan een fotoshoot is volledig op uw eigen risico. 

 

Photo Art Zeeland heeft het recht om wijzingen op de site www.photoartzeeland.nl aan te brengen.

 

Voor commerciële bedrijven wordt eerst een offerte gestuurd met de omschrijving van de diensten die door Photo Art Zeeland geleverd zullen worden. De prijzen in de offerte zijn 7 dagen geldig na de offerte datum.

 

Klachten dienen door de klant ingediend te worden via het contactformulier op de website of via het mailadres info@photoartzeeland.nl